Furt prin folosirea de dispozitive electronice de bruiaj

Picture 082La data de 17 iulie a.c., ora 19.00, la sediul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia s-a prezentat un turist, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, care a sesizat faptul că, şi-a găsit autovehiculul de teren, ce se afla parcat în zona de nord a staţiunii, dezasigurat, iar din interior reclamă lipsa unei sume de bani.

Demarând cu operativitate investigaţiile, poliţiştii formaţiunii Investigaţii Criminale din staţiune au reuşit în scurt timp de la sesizare, depistarea şi identificarea a doi bărbaţi, cu vârste de 35 de ani, respectiv 40 de ani, ambii din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei.
În autovehiculul cu care cei doi se deplasau, au fost descoperite 3 dispozitive electronice, pe care aceştia le foloseau pentru a bruia sistemele de asigurare ale altor autovehicule. În urma cercetărilor şi activităţilor procedurale desfăşurate, s-a stabilit că bănuiţii au sustras, din autovehiculul mai sus menţionat, sumele de 10.000 de lei şi 1.500 de euro, prejudiciu recuperat în totalitate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular