Indicatori ca ai nevoie de un nou acumulator pentru laptopul tau

Laptopurile au crescut substantial in popularitate in ultimii ani, in defavoarea unitatilor PC datorita faptului ca sunt portabile si nu ocupa mult spatiu. In privinta performantei, astazi, nu mai exista nici un fel de conditionare intre un laptop si o unitate. Progresul in acest domeniu a dus la producerea de laptopuri din ce in ce mai performante pastrand aceleasi proportii. Sunt aparate excelente, cu un singur punct slab, acumulatorul. Desi bateria la inceput poate ca te va tine mult, cateva ore bune, dupa un an sau poate chiar si mai putin acest timp se va scurta substantial pana cand o sa ajungi sa stai lipit cu laptopul de o priza. Intotdeauna achizitioneaza acumulatori pe brand specific si de la surse de incredere. Acumulatori pentru laptop de calitate gasesti la urmatoarea adresa.

acumulatori

Daca obisnuiesti sa folosesti mereu laptopul fara ca acesta sa fie conectat la priza, daca te bazezi pe acest aspect, vrei sa te tina cat mai mult. O varianta ar fi sa ai intotdeauna un acumulator de rezerva la tine, pentru urgente sau situatii neprevazute. Din pacate, oricat de avansate ar fi laptopurile, mediul de stocare a energiei de care acesta are nevoie nu tine pasul. Exista cateva semne care iti spun ca acumulatorul laptopului tau trebuie schimbat.

  • supraincalzirea.

Laptopul, dupa cum bine stii, produce caldura, daca tii mana langa el prea mult o sa simti acest lucru, insa in momentul in care acumulatorul laptopului tau se incalzeste atat de tare incat nu mai poate fi atins, acesta trebuie schimbat.

  • Inchiderea subita

Daca ajunge sa se inchida brusc sau sa se restarteze fara nici un motiv aparent, acumulatorul poate sa fie problema. In acest caz e indicat sa vizitezi un service pentru a te asigura de acest lucru.

  • descarcarea rapida

Acumulatorii laptopurilor, la fel ca orice alt fel de baterie are un anumit ciclu de viata, deseori acesta este mai scurt decat cel mentionat de fabricant. Modul fiecarui individ de folosire a laptopului afecteaza subtantial viata acumulatorului. Daca laptopul se descarca foarte rapid stii ca e momentul pentru un nou acumulator.

  • incarcare redusa

Daca dureaza o vesnicie sa se incarce acumulatorul si dupa ce este incarcat dureaza doar cateva minute, atunci e momentul sa verifici piata acumulatorilor de laptop.

La E-acumulatori ai la dispozitie o serie intreaga de acumulatori, cu 3, 6 sau 9 celule, de diferite branduri pentru orice laptop – cu siguranta o sa gasesti modelul potrivit pentru laptopul tau.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular