Costineștiul reinventat! Clip de promovare și 24 de ore de distracție dedicate stațiunii tineretului

Am scris de multe ori că stațiunea tineretului e privată, datorită primarului, exact de spiritul necesar pentru a-și merita renumele. Un primar bătrân, plictisit, sătul de gălăgia sezonului, care dispare la începutul verii, nu poate asigura Costineștiului cele necesare pentru a redeveni atractiv pentru tineri, așa cum era cândva. Mulți dintre vizitatorii stațiunii ni s-au plâns și anul acesta că încet, încet, stațiunea lor preferată devine interesantă doar pentru bătrâni și familiști, nemaiavând farmecul de altadată.

Din fericire, unii investitori din Costinești au înțeles că acolo unde Primăria uită să se implice, devine obligația lor să schimbe lucrurile care au umbrit imaginea stațiunii. Horia Constantinescu, administratorul plajei din Costinești, a creat pentru stațiune un clip de prezentare modern, tineresc, interesant. Un clip care se bate de la egal la egal cu cel construit pentru stațiunea Mamaia, deși chiar omul de afaceri, personal, insistă că e prieten cu administrația din Mamaia și că nu și-a dorit niciodată nimic mai mult decât o competiție constructivă cu stațiunea lui Radu Mazăre. Îl puteți viziona mai jos, comentariile legate de el fiind binevenite.

Costineștiul a fost de asemenea lipsit în ultimii ani de celebrele zile ale mării, pe care primarul comunei a considerat inutil să le mai organizeze, fiind o prea mare bătaie de cap pentru bătrânul edil. Tot prin grija lui Horia Constantinescu, începând cu acest sezon estival se va organiza Costinești Fest. 15 august va însemna un maraton al distracției, vor fi 24 de ore de distracție non stop, în care pe scenă vor urca artiști cunoscuți, precum Dorian Popa, Corina, trupa Heaven, Glance. De asemenea, publicul dornic de distracție va fi ”încălzit” pe plaja din Costinești de DJ cunoscuți precum Rosario Internullo sau DJ Andyman, care vor asigura o noapte plină de muzică bună.

Așadar, pe 15 august, turiștii aflați în stațiunea tineretului nu vor mai fi nevoiți să bată drumul până în Constanța, având parte de propria lor zi de distracție la Costinești Fest.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular