Se tem consilierii județeni să-i ia locul lui Nicușor? Cristian Darie: ”Suntem oameni responsabili dar…”

După suspendarea de ieri a președintelui CJC, Nicușor Constantinescu, surse din interiorul consiliului ne-au declarat că în PSD Constanța e scandal mare, niciunul dintre actualii vicepreședinți nedorind să-și asume responsabilitatea pentru funcția rămasă vacantă. Sursele noastre ne-au declarat că după ce Cristinel Dragomir a căzut în dizgrația șefilor săi, pentru declarațiile calomnioase la adresa lui Nicușor Constantinescu, nici celălalt vicepreședinte, Cristian Darie, nu dorește să preia atribuțiile de președinte, funcția respectivă devenind parcă sperietoare de politicieni, după tot ceea ce a pătimit șeful cel mare, aflat acum la tratament în Statele Unite.

Pentru că după ultimele informații, Cristinel Dragomir, primul moștenitor al tronului, se află în America, acolo unde a plecat pentru a-și cere scuze de la Nicușor Constantinescu pentru că a îndrăznit să-l vorbească pe la spate, am luat legătura cu al doilea vicepreședinte, Cristian Darie, care ne-a declarat că nici nu se pune problema de așa ceva, dar s-a ferit să declare că-și dorește funcția de președinte al CJC, pentru că în opinia sa, aceasta aparține lui Nicușor Constantinescu.

”Noi cei din conducerea CJC suntem oameni responsabili, nu se pune problema să fugim toți de funcția asta. Nu am discutat încă despre cine va prelua atribuțiile de președinte. Conform legii se va întruni o ședință și consilierii vor face o propunere care va fi supusă voturilor. Dacă îmi doresc să preiau funcția asta? Nici măcar nu vreau să răspund. Funcția asta îi aparține lui Nicușor Constantinescu, a câștigat-o prin miile de voturi pe care le-a primit. Eu sper din tot sufletul să revină curând, să se ridice suspendarea asta și să-și preia atribuțiunile așa cum e normal. O să urmărim situația și o să vedem ce se întâmplă, oricum, nu se pune problema să lăsăm Consiliul Județean de izbeliște și să fugim toți”, a declarat Cristian Darie, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular