Foamete mare la Năvodari

Judecând după știrile venite pe fluxul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție, tragi concluzia că la Năvodari e jale mare. Oamenii au ajuns să fure curent și alimente din magazine, pentru a-și asigura supraviețuirea.

Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate pe T. Marius, de 33 ani, din Năvodari, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, constând în aceea că, la data de 12.08.2014, ora 7.10, a fost prins în flagrant de către lucrătorii unui magazin din Năvodari, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri alimentare din centrul comercial.

De asemenea, aceiași poliţişti din Năvodari cercetează în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării la reţeaua electrică, pe P. Maria, de 62 de ani, din Năvodari, care a sustras energie electrică.
Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor urmează a fi stabilit.

La data de 12 august a.c., ora 4.40, poliţiştii din Năvodari în colaborare cu cei locali, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza localităţii, au depistat pe strada Grădinilor, pe F. Iulian, de 19 ani, în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular