Zilele prieteniei Bergenbier, pe plaja Modern, în acest weekend

Vacanța, distracția și muzica bună se întâlnesc pe plaja Modern din Constanța la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier”.

Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” ajunge la sfârșitul săptămânii viitoare, pe 15-16 august, pe plaja Modern din Constanța, ultima destinație din acest an. Fanii celor 16 trupe prezente pe scenă vineri și sâmbătă vor trăi live experiența adevărată a muzicii. 2 zile de spectacol, 2 zile de petrecere împreună cu cele mai tari trupe românești pentru a încheia în forță cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014.
Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” își deschide porțile cu voie bună și distracție începând cu ora 15:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.
Vineri, 15 august, capul de afiș va fi ținut de Șuie Paparude, Vunk, CTC, OCS, Coma, Shadowbox. În ziua de sâmbătă, 16 august, petrecerea prietenilor va continua cu Paraziții, Vița de Vie, Zob, R.O.A., Robin and the Backstabbers, Pinholes. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, savurat cel mai bine alaturi de o bere rece.
Trupele prietene alese de fani să deschidă concertele, în cele două zile, au fost selectionate printr-un concurs online, desfășurat pe www.metalhead.ro. Astfel, vineri, publicul îi poate asculta pe: Lupul Cel Rau și Amnesia, iar sâmbată, trupele Days of Confussion și Stema sunt programate să deschidă evenimentul.
Briza mării, starea de vacanță, distracția pe ritmuri pline de energie, unele dintre cele mai importante trupe din muzica românească, berea si buna sunt ingredientele care pun festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe harta celor mai hot evenimente de pe litoral.
Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, la o scara mult mai mare, iar pe durata concertelor, toți cei prezenți vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive.
Unele dintre cele mai bune momente din cadrul concertelor care au avut deja loc in 9 orase importante din tara sunt dovada că „Zilele Prieteniei Bergenbier” este destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție. Acestea pot fi urmărite aici:

Pentru mai multe detalii și informații vizitați www.zileleprieteniei.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular