Unt de shea bio – prietenul pielii frumoase

biokiUntul de shea devine tot mai popular pe piata de produse de ingrijire a pielii. Acest lucru se datoreaza si multifunctionalitatii sale – untul de shea are efecte extraordinare in hidratarea pielii, regenerarea celulara, stimularea productiei de colagen, precum si proprietati antioxidante, iar toate acestea il recomanda ca un produs bun pentru diverse scopuri.

Acum puteti sa cumparati unt de shea bio, pur si nerafinat, de pe Bioki.ro. Produsul acesta, marca Luna Beaute, a primit certificarea Ecocert Greenlife, adica toate ingredientele folosite pentru producerea lui au fost cultivate in mod organic si astfel resursele naturale nu au fost afectate in niciun fel. De asemenea, tot aceasta certificare atesta faptul ca untul de shea bio nu contine nicio substanta chimica care ar putea afecta pielea.

unt-de-shea-bio-nerafinat-673Despre beneficiile untului de shea

  • – fiind bogat in acizi grasi esentiali si antiozidanti naturali, untul de shea bio are capacitati extraordinare de hidratare.
  • – pe timpul verii si al iernii cand pielea are nevoie de extra-protectie, aplicarea untului de shea bio furnizeaza hidratarea, vitaminele, nutrientii si protectia necesara.
  • – are efect antioxidant si astfel pielea voastra va fi revigorata, plina de vitalitate, hranita si radianta.
  • – ridurile fine si aspectul neplacut al pielii vor disparea dupa o aplicare constanta a untului de shea.
  • – poate sa fie folosit si ca balsam de buze si ajuta si in vindecarea eczemelor si a iritatiilor. Din acest motiv este ideal si pentru aplicarea pe pielea sensibila a bebelusilor.
  • – este potrivit tuturor tipurilor de ten, nu incarca pielea si nu o lasa uleioasa.

Beneficiile folosirii untului de shea sunt multe; lista poate sa fie mult mai numeroasa in functie de partea corpului pe care folosesti produsul. Astfel, pielea coatelor va fi mai moale, calcaiele si partile batatorite la fel, corpul va fi hidratat si fin iar buzele pline si matasoase. Si toate acestea cu un singur produs: Untul de Shea bio, de la www.bioki.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular