Cinci greseli pe care trebuie sa le eviti pentru un machiaj perfect

Multe doamne si domnisoare fac greseli in ceea ce priveste machiajul. In ziua de azi imaginea noastra este din ce in ce mai importanta, iar greselile in machiere pot sa duca la diverse impresii false sau pareri preconcepute despre o persoana. De exemplu, o persoana care stie sa aplice doar machiaj de seara si o face in exces, poate fi considerata ca fiind petrecareata si libertina, in timp ce o persoana care nu se machiaza adecvat pentru tipul sau de ten poate fi considerata neingrijita. Primele impresii se fac usor si se uita cu greu. De aceea iti vom descrie cateva greseli care apar des in folosirea machiajului:

1. Folosirea fardurilor proaste. Multe dintre noi urmarim sfaturi de pe internet sau din diverse tutoriale pentru a invata cum sa ne machiem. Insa la sfarsit constantam ca rezultatul nu e acelasi ca si in imaginea urmarita. Acest lucru nu se intampla din cauza ca nu am aplicat corect produsele cosmetice, ci deoarece nu am folosit farduri de pleoape de calitate, sau in nuantele precizate. Pentru o gama larga de farduri de pleoape de calitate si multe alte produse cosmetice pentru ochi, buze si ten, acceseaza site-ul EyesLipsFace.com.ro.

2. Aplicarea unei cantitati mari de fond de ten – in primul rand trebuie sa gasesti un fond de ten intr-o nuanta similara cu cea a tenului tau, iar dupa aceea sa il intinzi bine pe piele, in cantitati cat mai mici. Fondul de ten aplicat in exces lasa impresia inestetica de masca.

3. Aplicarea in exces a rimelului – chiar daca ne dorim gene lungi si dese, multe dintre noi nu am fost inzestrate cu ele. Totusi, aplicam mult rimel pentru ca sa fim sigure ca genele se vad. Acest lucru duce la un aspect ridicol si inestetic al ochilor, deloc natural. Gaseste un rimel potrivit pentru genele tale si nu iti incarca ochii cu o cantitate mare aplicata.

4. Folosirea unui blush prea puternic – dupa ce uniformizam fata cu fond de ten, consideram ca tenul are un aspect mult prea artificial, asa ca aplicam blush pentru a imita imbujorarea naturala. Aplicat intr-un strat subtire, blushul va avea acest efect, insa multe femei il aplica in exces si cresc aspectul artificial.

5. Conturarea puternica a buzelor – daca iti conturezi buzele cu o nuanta mai inchisa decat rujul pe care il aplici, fii sigura ca acest lucru este vizibil. Alege creioane pentru conturul buzelor de aceeasi nuanta cu cea a rujului.

Acestea sunt doar cateva dintre greselile pe care fetele le fac atunci cand se machiaza, insa lista ar putea sa continue. Tu ce greseli de acest gen ai oservat pe strada?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular