Constănțenii, solidari cu românii din diaspora. Proteste masive în toată țara

Aproximativ 300 de constănțeni au ieșit în această seară în stradă, pentru a se solidariza cu românii din străinătate, cărora li s-a refuzat, în primul tur de scrutin, dreptul la vot. Începând cu orele 18.00, în fața Prefecturii, tinerii sosiți să protesteze au scandat sloganuri împotriva lui Victor Ponta și a PSD-ului, cerând cu disperare reîntoarcerea la normalitate în România, printr-un vot masiv pro Iohannis.

Printre cei prezenți la miting, i-am recunoscut pe tinerii care au făcut parte din organizația Constanța a partidului Forța Civică, Bogdan Ocheșel, Antonela Stanciu sau Alina Mătărângă. Acum, trecuți cu forța de Mihai Răzvan Ungureanu în tabăra PDL-ului, tinerii cu pricina au dovedit încă o dată, cântând ”Deșteaptă-te Române” și ”Treceți batalioane române Carpații”, că au fost cel mai frumos grup politic creat la malul mării.

Prezent la miting a fost și avocatul Dumitru Bădrăgan, în prezent președinte al Partidului România Unită. Acesta a declarat că a participat la proteste nu ca politician ci pentru că e nevoie ca întreaga populație a României să militeze pentru corectitudine în alegeri. ”Trebuie ca noi românii să demonstrăm că suntem o forță, să arătăm că nu ne lăsăm călcați în picioare și să asigurăm, prin prezența noastră în stradă, corectitudinea votului în turul secund al alegerilor”, a declarat Dumitru Bădrăgan.

Protestul se va relua mâine, de la ora 18, în același loc.

Peste 10.000 de oameni au ieșit în stradă la Cluj

Ardealul demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că este o forță. Dacă revoluția din 1989 a pornit de la Timișoara, se pare că revoluția anti Ponta pornește în această zi de la Cluj, acolo unde peste 10.000 de oameni protestează împotriva PSD-ului. Astfel de proteste se desfășoară în toate marile orașe ale țării, în aceste momente.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular