Microbuz Mercedes furat din Italia, descoperit în judeţul Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a S.P.F. Negru Vodă un microbuz marca Mercedes Benz, declarat furat de autorităţile din Italia, pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară cu scopul de a-l înmatricula în R. Bulgaria.

În data de 17.11.2014, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Negru Vodă au oprit pentru control în zona de competenţă un microbuz marca Mercedes Benz model Sprinter, cu numere de Italia, în care se aflau doi bărbaţi.
Verificările au scos la iveală faptul că autovehiculul în cauză figurează ca fiind furat din Italia, din data de 11.11.2014.
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Olt, a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autovehiculul, dintr-un târg auto din municipiul Piteşti, pentru care a plătit unei persoane necunoscute suma de 3.800 de euro, fără a cunoaşte faptul că acesta este declarat furat.
Bărbatul în cauză, C. NICUŞOR, în vârstă de 30 ani, a mai declarat că a apelat la o cunoştinţă pentru a-l însoţi în R. Bulgaria cu scopul de a înmatricula microbuzul.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat micorbuzul în cauză, evaluat la aproximativ 15.000 de lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular