Fără apă la Techirghiol, Tuzla și Eforie Sud

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Sud, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la rezervorul principal de 5.000 metri cubi, din incinta stației de pompare aferentă localității, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 20 noiembrie 2014, în intervalul 00,00 – 24,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Sud și zona de nord a localității Tuzla. Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată – localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Sud, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 45 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km.

De asemenea, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta principală de distribuţie a localităţii Techirghiol, conductă cu diametrul de 400 mm, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 20 noiembrie 2014, în intervalul 18,00 – 24,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Techirghiol.

RAJA: Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular