Video. Pe aleea Cutezătorilor, două femei terorizează un bloc întreg


Cu toții am avut ”acel” vecin de scară pe care l-am știut întotdeauna puțin nebun. În general, în orice comunitate, acestui vecin i se acceptă toanele, din lipsă de alte soluții legale. Ce te faci însă. atunci când ai nu unul ci mai mulți astfel de vecini, cărora li s-a pus în cap să-ți facă viața un coșmar? O astfel de situație există pe strada Cutezătorilor din Constanța, la blocul D, sca A, acolo unde mai multe femei terorizează un bloc întreg, cel mai probabil, ca să nu dăm noi verdicte medicale, dintr-o crasă lipsă de ocupație.

Andrei Cocoș Guțu s-a mutat în apartamentul în care locuiește în urmă cu șase ani. La început, a ignorat micile înjurături și amenințări, venite din senin de la familia Volicenco, mamă și fiică, femei ce locuiau cu un etaj mai sus.

Cam așa sună atmosfera zilnică de pe scara blocului:

 

”Fără ca măcar să știu cine sunt femeile astea, m-am trezit că au început să curgă plângeri la adresa mea, la Poliție, care evident că nu se verificau. Susțineau în plângeri că vreau să le omor și că le terorizez. Problema nu e nouă, nu doar cu mine s-au certat, au fost mulți vecini care au plecat din bloc din cauza lor și chiar președintele asociației a renunțat la funcție ca să scape de ele”, ne-a povestit Andrei.

În cursul uneia dintre întâlnirile ce se lasă cu scântei, între Andrei Cocoș și fiica Volicenco Georgeta, femeia cade încercând să-l lovească. Tânărul povestește că în urma căzăturii, doamna cu pricina a solicitat un certificat medico-legal cu care i-a făcut o plangere la Poliție, susținând că a fost împinsă pe scări într-o evidentă tentativă de omor. Priviți imaginile.

Lucrurile s-au agravat în timp și au evoluat într-un veritabil război de gherilă, pentru tânărul vecin, care se vede acum amenințat cu moartea. Și din păcate, amenințările sunt de cele mai multe ori transpuse în fapte, între cele două părți având loc confruntări violente, așa cum o arată filmările pe care tânărul le-a făcut.

Poliția pare că e legată de mâini, neavând la îndemână soluții legale chiar dacă întregul război s-a lăsat cu plângeri soldate aproape de fiecare dată cu amenzi împotriva femeilor. Amenzi pe care cele două nu s-au sfiit să le conteste în instanță, lipsa de interes a Poliției ajutându-le chiar să obțină anularea contravențiilor în unele cazuri.  În imagini se poate observa cum, odată sosit la fața locului, echipajul de Poliție are parte de același tratament, femeia aruncând cu injurii și amenințări.

Andrei susține că se va muta în cele din urmă din bloc, probabil în cursul anului viitor. După cum o arată însă imaginile, îl așteaptă un an foarte greu, cu multe bătălii de dus, fără ca autoritățile pe care le plătim zi de zi din impozite și taxe să-i poată întinde cu adevărat o mână de ajutor.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular