Ţigarete netimbrate confiscate în P.T.F. Vama Veche şi municipiul Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară, prin P.T.F. Vama Veche, 1.160 de ţigarete netimbrate fără documente justificative.

De asemenea, pe raza municipiului Constanţa au mai fost identificate două persoane care ofereau spre comercializare 400 de ţigarete netimbrate fără documente legale.

• În data de 13.01.2015, în jurul orei 04.45, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român M. ROMULUS, în vârstă de 27 de ani, pasager într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.
În bagajele personale ale bărbatului în cauză, domiciliat în judeţul Constanţa, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 1.160 de ţigarete netimbrate mărcile „Fast” şi „American Legend”.

• În aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00 – 12.00, poliţiştii de frotnieră din cadrul S.T.P.F. Constanţa le-au identificat, în două pieţe agroalimentare din municipiul Constanţa, pe A. ISMET în vârstă de 53 ani şi G. NADIA de 36 ani, care ofereau spre comercializare 400 de ţigarete netimbrate din mărcile „Marble” şi „Ashima” fără documente legale.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 1.560 de ţigarete, în valoare de aproximativ 780 lei, şi au sancţionat contravenţional fiecare persoană cu suma de 1.000 lei conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 republicată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular