Valentin Vrabie, apel la responsabilitate. ”Parlamentarii noștri trebuie să voteze pentru căderea guvernului Ponta”

Primarul Valentin Vrabie, face un apel la responsabilitate către parlamentarii care și-au câștigat mandatul și prin voturile primite în comuna Peștera. Administrând o comună care își vede buna administrare ”ștrangulată” de măsurile abuzive și aberante luate în ultimii ani de Victor Ponta și miniștrii săi, Vrabie cere aleșilor de la București să întoarcă, măcar acum în ultimul ceas, fața către cetățenii care i-au votat și să ajute la căderea actualului guvern.

Apelul este adresat senatorilor Nicolae Moga şi Marian Vasiliev dar și deputaţilor Răzvan Condurăţeanu şi Cristina Dumitrache. Vi-l prezentăm integral.

”Noile schimbări care se prefigurează pe scena politică ar trebui să reprezinte pentru dumneavoastră domnilor, un timp în care să vă întoarceţi feţele şi spre noi cetăţenii care v-am acordat încrederea şi v-am lăsat să ne reprezentaţi interesele. Poate măcar în al doisprezecelea ceas, când veţi fi puşi din nou să vă exercitaţi dreptul la vot în Camera Deputaţilor şi în Senat o veţi face cu gandul la interesul public. Jocurile de lumini şi umbre pe care le-aţi făcut până acum trebuie să înceteze! Politica românească practicată de dumneavoastră, reprezentanţii noştri, este complet deconectată de la realitatea zilnică şi de la nevoile societăţii. Dacă măsurile luate de Guvernul Ponta până acum au subminat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, prin decizii pe care le pot numi criminale, atunci haideţi să dăm şansa şi altora să vină cu alternative. Vă rog în numele cetaţenilor pe care eu îi reprezint şi pe care dumneavoastră ar fi trebuit să-i reprezentaţi, să votaţi pentru caderea acestui guvern CRIMINAL. După ce prin măsuri legislative aberante, Guvernul Ponta a condamnat la moarte acest judeţ prin punerea pe fugă a investitorilor din domeniul eolian, după tăierea decontărilor acordate elevilor care fac naveta pentru a învăţa în oraşele învecinate, acum a venit şi măcelărirea bugetelor locale. Stau şi mă întreb cu groază: oare ce mai urmează???
Îmi permit să vă cer imperativ, din ipostaza umilă a unui primar de comună, ca la început de sesiune parlamentară să lăsaţi jocul de-a alba neagra şi să vă faceţi datoria pentru care aţi fost trimişi în fruntea ţării!”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular