Câștigă o tabără de două săptămâni în Anglia, oferită de Mirunette International Education!

Ai intre 10 si 17 ani? Te pasioneaza limba engleza si cultura britanica, iar visul tau este sa ajungi in Anglia – una dintre cele mai frumoase tari din lume? Inscrie-te in concursul Mirunette Language Competition si ai sansa extraordinara de a participa GRATUIT intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia!

Mirunette International Education a dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia 2015, organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar. Inscrierile in competitie au loc in perioada 1 februarie – 31 martie 2015. Marile premii oferite elevilor sunt 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in campusurile unor colegii si universitati prestigioase din Anglia. 

I. Cine poate participa la concursul Mirunette Language Competition? Toti elevii cu varste intre 10 si 17 ani, din intreaga tara! Finalistii sunt desemnati din 2 grupe de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani, pentru evaluarea corecta a participantilor. Primele etape ale concursului se desfasoara online, pentru ca ne dorim ca toti elevii din Romania sa aiba sanse egale si sa ne demonstreze cunostintele de limba engleza.

II. Cum se desfasoara inscrierile in concursul Mirunette Language Competition? Inscrierile se realizeaza prin completarea unui scurt formular AICI.

  1. Care sunt etapele concursului Mirunette Language Competition? Proba preliminara: inscrierea corecta, a II-a etapa: un test de limba engleza + o proba de creativitate, a III-a etapa: un interviu in limba engleza cu o comisie formata din profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Castigatorii taberelor in Anglia sunt desemnati in data de 31 mai 2015.

IV. Ce alte premii mai pot castiga finalistii?Am pregatit numeroase premii pentru finalistii ambitiosi: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School, dar si alte premii surpriza. De asemenea, toti elevii admisi in etapa a II-a vor primi diplome de participare!

  1. Ce premii pot castiga cei mai activi profesori? Profesorii care sustin cei mai multi elevi la concursul Mirunette Language Competition pot castiga un curs de limba engleza in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia.

VI. Care sunt beneficiile unei tabere internationale in Anglia?

O tabara internationala in Anglia reprezinta o oportunitate fantastica de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a lega prietenii pentru o viata cu elevi de diverse nationalitati, de a descoperi sistemul de invatamant britanic si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia. In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice renumite din Anglia.

„Tabara a fost cea mai frumoasa vacanta din viata mea. Experienta a fost de nedescris, profesorii ireprosabili, personalul extrem de amabil, mi-am imbunatatit engleza considerabil, am avut o sansa unica sa vad Anglia sub toate aspectele ei (uneori in tururi private) si sa dau un examen important pentru viitorul meu, am locuit intr-un colegiu prestigios, cu o istorie bogata in spate, am jucat sporturi de care nu am auzit niciodata, dar care au ajuns sa-mi placa intr-un final, dar cel mai important, am cunoscut oameni din alte tari cu care am legat stranse prietenii si care mi-au deschis orizonturile spre culturi noi, oameni care imi vor lipsi nespus.” (Ioana P., 15 ani, Vaslui – castigatoarea unei tabere in Anglia, 2014)

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa. Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati de elita din strainatate.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular