Claudiu Palaz cere demiterea unui consilier ”penal” din comuna Deleni

Partidul Mișcarea Populară filiala Constanța cere de urgență eliberarea din funcție a consilierului local al comunei Deleni, Răducan Ion, acesta fiind condamnat la închisoare cu suspendare la 2 ani și 9 luni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe(art.336 NCP), conform hotărârii judecătoriei Medgidia din 17.02.2015 

”Acest mod de abordare al Psd-istilor este tot mai des întâlnit atât la nivel județean cât și la nivel național. În situația prezentă, Consiliul Local Deleni își menține în funcție un penal ales consilier pe listele PSD cu sprijinul Primarului P.S.D., Dan Marian.
P.M.P. Constanta consideră că această practică de a menține infractori în funcțiile publice trebuie să înceteze, deoarece un infractor nu poate fi reprezentantul cetățenilor din comuna Deleni. Facem precizarea că din informațiile pe care le deținem infractorul amintit mai are dosare în lucru la diverse instituții care sunt ținute la “BLAT”. Facem apel la Senatorul Moga Nicolae, coordonator zonal, pentru a clarifica aceste lucruri si sa dea dovada de moralitate în situația prezentată prin solicitarea imediată a încetării mandatului de consilier local în Consiliul Local Deleni, al infractorului Răducan Ion”, a declarat Claudiu Palaz.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular