Se oprește apa. Vezi dacă ești afectat

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm ce pleacă de la sursa Cișmea 1 B din Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, miercuri, 11 martie 2015, în intervalul 08,30 – 16,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de Tomis – Soveja – Ștefăniță Vodă – Aurel Vlaicu – Tomis, dar și abonații alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 46, 47, 48, 50, 51 și 52.

Constănțenii de pe strada Soveja, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu b-dul Alexandru Lăpușneanu și str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, precum și cei alimentați prin punctele termice numerele 53, 54 și 177 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular