Radu Mazăre, cu bagajele la DNA: Am haine de schimb, mâncare și o cruce. Poate merg la beciul domnesc. E bine să fii pregătit (VIDEO)

Edilul Constanței și-a făcut apariția, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit lui Radu Mazăre, este vorba despre o reclamație pe care Agenția Națională de Integritate i-a făcut-o în anul 2009.
„Probabil mi se mai aduc acuzații acum”, a explicat Mazăre.

Primarul din Constanța a venit cu bagajul pregătit, pe motiv că „nu se știe niciodată” și „în viață e bine să fii pregătit pentru orice”.

Radu Mazăre și-a adus cu el haine de schimb, mâncare, o carte, dar și o cruce. Ultima oară când a fost audiat la DNA, Mazăre a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, „beciul domnesc”, așa cum l-a denumit acesta.

„Sunt pregătit de 10 ani. Am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o Horia Georgescu și ANI de incompatibilitate. A mai fost făcută o reclamație în 2009. Probabil pe aceeași acuzație mi se vor aduce alte acuzații acum (…)  În viață e bine să fii pregătit pentru orice. TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații și Strutinsky este acționar la ziar, iar eu cu Strutinsky suntem acționari la hotelul Flora. Eu știu ceva, m-a învățat viața: în viață dacă faci bine, bine primești, dacă faci rău, primești rău. Eu am făcut numai bine. Am un treninig, o carte, o cruce și ceva mâncare.
Beciu domnesc, așa i se spune la arestul Capitalei”, a spus Mazăre.

 

Sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/radu-mazare-cu-bagajele-la-dna-am-haine-de-schimb-mancare-si-o-cruce-poate-merg-la-beciul-domnesc-e-bine-sa-fii-pregatit-video-105793.html

Similar Articles

Comments

  1. Da’ de “fumat”, pentru infundat sau desfundat nasul, nu si-a luat nimic?!…
    Si o mica precizare: “Strutu” a “castgat” (citeste: PRIMIT PE TAVA!) nu “niste”, ci…. (ABSOLUT) TOATE (!!!) contractele de publicitate si anunturi ale Primariei Constanta (ca, de altfel, ale tuturor primariilor cu primari PSD sau, pana anul trecut: USL!) si pe cele ale Consiliului judetean (plus pe toate cele ale “deconcentratelor”, din momentul in care a venit Ponta in fruntea Guvernului!). Iar banii (MULTI, foarte multi: zeci, chiar sute de mii de euro anual, din 2.000 (respectiv 2.004, in cazul CJC) s_au dus in pusculita comuna, ca doar stie orice om din Constanta ca Mazare si Nicusor Constantinescu S-AU RETRAS DOAR FORMAL DIN UNELE DINTRE FIRMELE IN CARE ERAU PARTENERI CU STRUTINSKI!… Chiar ne iau derbedeii astia, pe toti, de prosti?!…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular