Fără apă azi în Constanța. Vezi dacă ești afectat

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diamrtul de 200 mm, de pe strada Bucovinei din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, luni, 27 aprilie 2015, în intervalul 10,00 – 13,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Bucovinei si Mircea cel Bătrân, dar și cei de pe strada Bucovinei între b-dul Mamaia și str. Nicolae Iorga.

Abonații din perimetrul delimitat de străzile Bucovinei – Bogadan Vodă – Mircea cel Bătrân – Vasile Lupu vor avea pă cu presiuni scăzute.

Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular