Se oprește apa la Castelu

Pentru executarea unor lucrări de racordare a conductei de 500 mm, nou montate la magistrala de distribuție apă cu diametrul de 1.200 mm din zona localității Castelu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei pe acest tronson, începând de luni seara, 27 aprilie – ora 22,00 și până marți seara, 28 aprilie – ora 22,00. Vor fi afectați consumatorii din localitatea Castelu și cartierul Partizanul.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea canalizare şi bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – judeţul Constanţa”, în valoare de 24,62 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 7,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, pe o lungime de aproape 21 kilometri, s-a realizat o conductă principală de alimentare cu apă potabilă a oraşului Cernavodă din sursele de subteran din zona orașului Medgidia. Prin această investiţie, cetăţenii oraşului Cernavodă vor beneficia de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. În plus, proiectul ce urmează să fie finalizat in cursul acestui an, a cuprins și extinderea sistemului de canalizare pe următoarele străzi: Călăraşi, Nicolae Bălcescu, Fundătura Biruinţei, Fundătura Viorelelor, Brânduşelor, Cuza Vodă, Fundătura Cazărmii, Ovidiu, Crişan, Mircea cel Bătrân, Miron Costin, Indiguirilor, Viorelelor, Ioachim Ionaşcu, Ghioceilor, Războieni, Mărăşeşti, Maxim Gorki, 1919.

Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular