PSD Constanța trebuie să schimbe echipa de comunicare

În urmă cu aproximativ o lună, jurnaliștii din Constanța primeau un comunicat de presă din partea echipei de comunicare a organizației județene a PSD, comunicat care i-a făcut pe majoritatea ziariștilor să se întrebe: ”ce naiba or fi vrut să spună?”. Comunicatul, care făcea referire la situația lui Victor Ponta, recent chemat în justiție în acel moment, s-a dovedit a fi ambigu pentru că era de fapt doar jumătate, cealaltă jumătate fiind bine ascunsă sub … bannerul PSD.

Trecând peste această scuzabilă gafă, trecând poate și peste gafa cu Nicușor Constantinescu, omul care ba era suspendat, ba nu era, a urmat un comunicat de presă din care am aflat că ”astăzi avut loc prima ședință, am discutat probleme organizatorice”. De râsul curcilor am spune. Trecut și comunicatul respectiv la categoria ”inutil”, purcedem mai departe la comunicatul de presă primit chiar în urmă cu câteva minute care spune cam așa: ”PSD Constanța le urează tuturor credincioșilor musulmani Sărbători Fericite cu ocazia Sărbătorii Bayram sau Eid al-Fitr. Indiferent de religie , Dumnezeu este unul singur și toți îi datorăm pentru cele de zi cu zi. Este un gest de solidaritate și prietenie să urăm tuturor musulmanilor multă sănătate și bucurie.”

Bun, nimic de zis legat intenția de a ura prietenilor musulmani toate cele bune în zilele de sărbătoare pe care le trăiesc, dar, modul defectuos în care a fost scris acest comunicat și mai ales faptul că nu suntem la prima astfel de gafă, ne îndreptățește să credem că la nivelul echipei de comunicare a PSD Constanța trebuie făcută o schimbare, cât mai curând!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular