Căruciorul pentru gemeni, o dublă provocare

Parintii sunt stresati cand vine vorba de achizitionarea unui carucior iar cand sunt implicati doi copii, acest lucru devine si mai complicat. In acest articol iti voi prezenta cateva sfaturi care sa te ajute sa gasesti caruciorul ideal – iar ca sa iti fie si mai usor gasesti aici mai multe modele de carucioare pentru gemeni.

Un carucior pentru gemeni este unul din cele mai importante lucruri de care are nevoie un parinte cu doi copii. Este important sa il alegi pe cel mai potrivit pentru ca este o investitie importanta, pe termen lung. Nu exista caruciorul perfect, pentru ca daca ar exista toti parintii l-ar fi cumparat. Parintii trebuie sa evalueze cum isi vor folosi caruciorul si sa gasesca cel mai potivit pentru nevoile si bugetul lor.

Inainte sa cauti un carucioare pentru gemeni, este important sa iei in consideare ce se potriveste mai bine pentru familia ta. Informeaza-te ce tipuri de carucioare pentru gemeni exista, avantajele si dezavantajele fiecaruia.

Pentru gemeni exista trei tipuri de carucioare – caucioare cu scaune unul langa altul (side by side), tandem si carucioare care au deasupra un scaun atasat. Cel potrivit pentru tine, tine de preferintele personale. Informeaza-te sa iti dai seama ce vrei sa alegi, si incearca diferite carucioare in magazine, cu copiii in ele, daca este posibil, pentru a avea o ideea cat mai buna despre fiecare carucior in parte. Dupa ce ti-ai dat seama ce tip de carucior este cel mai potrivit pentru tine si familia ta, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte.

Marimea si greutatea. Acestea sunt probabil lucrurile cele mai importante care trebuie luate in considerare. Masoara caruciorul inainte sa il cumperi pentru a te asigura ca intra in lift sau pe usa de acasa. Asigura-te ca este destul de usor deoarece trebuie sa il poti ridica. Cand iti vei pune copiii in el, poti ajunge sa impingi aproximativ 30 de kilograme.

 

Rotile. Acestea trebuie sa fie gonflabile, cele din fata sa fie pivotante si blocabile, iar cele din spate trebuie sa fie fixe, si sa aiba o frana. In plus, ar trebui sa includa si o forma de suspensie, ce ajuta la cresterea confortului celor mici pe timpul plimbarii.

  1. Este foarte util pentru parinti ca un produs dedicat copiilor sa fie cat mai dotat astfel incat sa le usureze lor munca. Cele mai bune carucioare pentru gemeni vor avea un spatar si un maner reglabil, plase de tantari, parasolare, cosuri de depozitare, huse sezoniere si pernute suplimentare.

Varietatea de carucioare este imensa si ai de unde alege, tocmai de aceea este atat de greu. Daca esti in cautarea unui carucior pentru gemeni gasesti laMarisuca numeroase modele si preturi pentru fiecare familie.

Una din cele mai bune surse de informare despre carucioare vine chiar de la parintii de gemeni care au trecut prin asta. Impartaseste cu noi experienta ta, greselile care le-ai facut cand ai cumparat un carucioar pentru gemeni, spune-ne despre produsele care au fost sub limita asteptarilor tale.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular