Avocatul Dumitru Bădrăgan a ajutat 100 de basarabeni să vadă Constanța

Un eveniment inedit a avut astăzi loc la Constanța, 100 de tineri din Republica Moldova având ocazia să viziteze orașul, cu ajutorul avocatului Dumitru Bădrăgan. Cunoscut ca politician și chiar ca un favorit al elitelor constănțene în cursa pentru Primăria Constanța, Dumitru Bădrăgan spune însă că acțiunea nu a avut nimic în comun cu politica, fiind pur și simplu ceva ce a simțit nevoia să facă, atunci când a auzit că 100 de tineri basarabeni se află în tabără la Eforie, urmând ca pe întreaga lor ședere acolo să nu viziteze deloc orașul Constanța.

”Este o acțiune făcută de oamenii din județul Constanța, oameni de bine care au dorit să se implice deși nu vor ca numele lor să fie rostit public. Constănțenii au vrut să se alăture unioniștilor și să arate că e timpul să lăsăm vorbele și să trecem la fapte, dacă ne dorim o unire cu Republica Moldova. Îi mulțumesc lui IPS Teodosie pentru că a acceptat să îi cunoască pe tinerii basarabeni. Cum am ajuns la organizarea acestui eveniment? Pur și simplu m-a contrariat faptul că acești tineri se află la Eforie și nu fac altceva decât să stea la plajă. Mi s-a părut normal ca ei să aibă ocazia să viziteze orașul Constanța”, a declarat Dumitru Bădrăgan.

Tinerii, organizați de avocatul constănțean au vizitat Muzeul Infanteriei din kilometrul 4-5, Muzeul de Arheologie din Piața Ovidiu, pentru ca în finalul vizitei lor să construiască un pod de flori la Arhiepiscopia Constanța, acolo unde ÎPS Teodosie le-a oferit binecuvântarea sa.

Reamintim faptul că avocatul Dumitru Bădrăgan a fost alături de unioniștii basarabeni încă de săptămâna trecută, atunci când s-a alăturat marșului organizat de aceștia, mergând pe jos de la Chișinău până la București.

La evenimentul de astăzi a fost prezent și liderul M10 Constanța, Mihai Petre, care l-a felicitat pe Dumitru Bădrăgan pentru acțiune și l-a asigurat de sprijinul formațiunii sale politice pentru asemenea evenimente.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular