Nicușor voia pașaport pentru Dobrogea, Palaz cere izgonirea comercianților veniți din alte județe

Am primit pe adresa redacției un comunicat de presă din partea reprezentanților Partidului Mișcarea Populară. Impresia generală a echipei Constanta.ro este că liderul acestei formațiuni, Claudiu Palaz, s-a trezit în această dimineață cu fața la cearceaf, după un somn prost și un vis urât așa că a decis să scrie un comunicat de presă prin intermediul căruia să înjure actuala administrație cu orice preț, chiar dacă motivele par haotice, puerile și ar necesita o explicație mai aprofundată, nu doar un șir de elucubrații.

În fine, noi n-am înțeles din acest comunicat decât că trebuie să scăpăm cât mai repede cu putință de comercianții veniți din alte județe și să dedicăm întreaga economie constănțeană, locuitorilor acestui județ. O idee care vine mânușă cu dorințele lui Nicușor Constantinescu, omul care spunea fățiș că și-ar dori  ca intrarea în Dobrogea să se facă prin intermediul pașaportului. Redăm integral comunicatul primit, poate cititorii noștri înțeleg mai bine mesajul transmis.

Domnule interimar, opriti genocidul economic al comerciantilor constanteni! 

          Miscarea Populara, prin Claudiu Palaz, va adreseaza in numele miilor de comercianti constanteni, un apel de sustinere al acestora!

Domnule interimar al lui Mazare, va rog sa dispuneti de URGENTA, masuri pentru sustinerea comerciantilor Constanteni, care, in ultimii ani au primit doar lovituri din partea gruparii Mazare-Constantinescu, grupare din care si dumneavoastra faceti parte! Nu este corect sa fie protejati doar cei care au relatii si pile la Primaria dumneavoastra!

Stim ca am avut un primar care nu este constantean, ci din Bucuresti, dar asta nu inseamna ca gruparea dumneavoastra trebuie sa continue asuprirea si tratarea diferentiata a comerciantilor Constantei!

Constanta are nevoie de o economie sanatoasa! Nu doar cluburi si comercianti sezonieri, veniti din alte judete in timpul verii, care gasesc pile la dumneavoastra, dand ciubucuri grase !

Toata statiunea Mamaia este plina de comercianti care la sfarsitul verii pleaca spre judetele lor !!!

Domnule interimar al lui Mazare, cei enumerati mai sus, la sfarsitul verii pleaca cu toate veniturile Constantei la ei acasa, lasand aici doar spagile date oamenilor gruparii din care faceti parte !

Protejati comerciantii Constantei ! Ei sunt cei care reinvestesc in Constanta veniturile obtinute! Nu marile magazine engros, care pleaca cu banii in afara tarii!

Ati facut un calcul cati ati nenorocit prin autorizatiile de constructie date colosilor de magazine care au sufocat economia Constanteana?

DA, domnule interimar! Dumneavoastra ati dat autorizatie de constructie pentru mall-uri care sufoca Constanta!!!

Sunteti obligat sa opriti acest genocid economic al comerciantilor constanteni!

Nu este greu sa gasiti solutii! Orasul vorbeste de la sine! Trebuie doar sa coborati din biroul dumneavoastra in randurile oamenilor si sa va plimbati printre acestia, cum ar trebui sa faca un ales local! Fara ranchiuna fata de Constanteni!

Stim ca nu va mai sprijina politic, nici cei care va sustineau si care acum va critica in presa aservita PSD, dar totusi trebuie sa depasiti nivelul de cel care-i ducea cafeaua lui Mazare si sa deveniti un barbat de stat, puternic! Nu este greu! Nu va fie teama!

Claudiu Iorga Palaz,

 Presedinte PMP Constanta

Similar Articles

Comments

  1. Dintotdeauna, stațiunile litoralului, în sezonul estival au fost, sunt și vor fi “invadate” de”sezonieri”.De ce? Pentru că întotdeauna pe litoral, așa cum este firesc, și cum se practică în toate țările, mai ales în zonele turistice litorale, este loc pentru toți. Ii va alunga pe outlanderi doar împins de la spate de grupul său de sprijin, politic, economic (eu îl numesc mai pe scurt, grup de interese). Referitor la aceasta misivă adresată interimarului Făgădau, este toată presărată de interpelări și atacuri lipsite de idei, formulate in stilul caracteristic udrist, adică stilul de mahalagism de uliță. Sunt apolitic convins, și citită la rece, misiva domnului Palaz îmi crează imaginea unei pisici care, ca să facă impresie într-un grup de mai multe pisici, miaună și scuipă mai mult decăt celelalte. Nu sărind la beregata adversarului politic se rezolvă problemele urbei, ci lăsând la ușa primăriei tot ceea ce inseamnă doctrine și indicății de partid, și punând mintea și, de ce nu, și umărul în sprijinul schimbării în bine și frumos a orașului și a vieții tuturor locuitorilor acestuia (incluzând aici și pe sezonieri).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular