PSD Constanța a ”concediat” 1700 de membri pentru ca procentul lui Dragnea să crească

UPDATE. Printr-un comunicat remis redacției noastre, conducerea organizației PSD Constanța a clarificat problema voturilor. A fost vorba de o discordanță între situația știută la centru și cea de la nivel județean. Numărul real al membrilor PSD Constanța este de 11.058, ceea ce face ca procentul de votanți care s-au prezentat pentru a vota noul președinte să fie de 77.92 %.

Desigur, așa cum știm cu toții, postura lui Liviu Dragnea drept unic candidat pentru funcția de președinte al PSD nu avea cum să aducă vreo emoție celor care au urmărit votul de astăzi. Am știut cu toții rezultatul de la sfârșitul zilei, singurele pariuri fiind legate de procentul cu care Dragnea își va câștiga scaunul de lider al social democraților.

La PSD Constanța însă, nimic nu e niciodată pe făgașul normal al lucrurilor. Și de data asta, echipa de comunicare a reușit să ne trezească un zâmbet în colțul gurii, prin felul în care a reușit să-l salte printr-un artificiu pe Liviu Dragnea la peste 70 % din voturile celor care s-au prezentat la urne.

Cum? Simplu! La ora 12 votaseră 4134 din 12807, adică la 32 %, la ora 16 votaseră 6228 adică 48 % iar conform ultimului raport trimis de echipa de comunicare, cel de la ora 20.00, în favoarea lui Liviu Dragnea au fost exprimate un număr de 8.313 voturi, împotriva un număr de 248 iar 56 au fost nule, ceea ce însemna un procent de 67.28 %. 

Și acum urmează bomba. La scurt timp, echipa de comunicare a PSD Constanța revine un comunicat, conform căruia ”avand în vedere că în listele actualizate figurează un număr de 11.058 membrii (scuzați greșeala, nu ne aparține) PSD, practic prezența a fost de 77,92% .

Așadar, ca în vremurile bune din epoca de aur, PSD Constanța a ”concediat” 1749 de membri pentru ca astfel el lider maximo să bată toate recordurile în materie de social democrați prezenți la urnă pentru a-l vota.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular