Imagini unice la Delfinariu. Cum reacționează Chen Chen când un străin intră în bazin

Zilele trecute, în contextul în care un domn psiholog insista că dorește să efectueze delfinoterapie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, am asistat la un experiment interesant. O domnișoară, recent angajată la Delfinariu, a îmbrăcat costumul de neopren și a intrat în bazin, pentru a vedea cum reacționează delfinul Chen Chen în prezența sa.

Imaginile sunt nu doar spectaculoase, dar mai ales relevante. În ciuda faptului că dresorul Florin insistă ca delfinul să interacționeze cu fata din bazin, Chen Chen refuză să facă acest lucru, ba chiar în câteva rânduri își ceartă antrenorul pentru că a trimis-o (Chen Chen e femelă) către o persoană încă necunoscută ei.

Devine astfel clar că delfinii din Constanța nu sunt pregătiți pentru a interacționa cu persoane străine, cu atât mai puțin pare indicat să introduci în bazin copii cu diverse dizabilități.

Cu toate acestea, delfinii Ni Ni și Chen Chen rămân una dintre atracțiile principale ale orașului Constanța și merită vizitați în fiecare weekend.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular