Video. Adrian Bîlbă vrea un rol educativ pentru Acvariu. Doar trei lei pentru fiecare elev

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, a gândit un program special pentru profesorii care doresc să țină lecții interactive, alături de elevii lor, la Delfinariu, Planetariu, Microdeltă sau Acvariu.

Astfel, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța oferă profesorilor și tuturor specialiștilor în domeniul științelor Naturii posibilitatea de a desfășura cursuri tematice în cadrul instituției muzeale.

Oferta cuprinde:
– vizionarea spectacolului de la Delfinariu
– vizitarea Microrezervației de păsări și animale
– vizitarea secției de păsări exotice
– vizitarea parcului dendrologic
– vizitarea Planetariului
– cursuri tematice în cadrul înstituției muzeale, susținute de către profesorii coordonatori la sala de conferințe Ing. Stanciu Marcel, din cadrul complexului muzeal.

Costurile unei astfel de activități cultural educative sunt de 3 lei/elev (în grupuri organizate de minimum 20 de elevi, coordonate de profesori).
Profesorii coordonatori și persoanele care în soțesc grupul – în funcție de vârsta elevilor, cel puțin una la 10 elevi) beneficiază de intrare gratuită.

Rezervările în cadrul acestui program, precum și stabilirea lecțiilor tematice se fac în acord cu specialiștii Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, precum și alte detalii se obțin la telefon 0241.481.230

Unul dintre locurile în care orice profesor ar trebui să-și dorească să susțină lecții interactive, este Acvariul. În privința acestuia, directorul Adrian Bîlbă ne-a explicat că și-a dorit inițial să modifice bazinul central pentru a-l face mai atractiv, prin aducerea de pești exotici, dar a ales să păstreze rolul educativ al bazinului și să mențină în interior pești reprezentativi pentru Marea Neagră.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular