Valentin Vrabie și comuna sa au făcut din nou lumină în bezna județului Constanța

Dacă, așa, metaforic, spunem că la începutul lui Decembrie, întunericul se așează peste întreaga Dobroge odată cu venirea iernii, atunci, fără îndoială, putem spune că lumina se aprinde binefăcător, din comuna Peștera. Micuța localitate situată la câțiva kilometri de Medgidia ne-a obișnuit ca de opt ani încoace, acesta să fie locul în care startul sărbătorilor de iarnă să fie dat, printr-un spectacol de lumini și muzică.

Povestea construită din lumini a ajuns la final

De opt ani de zile, primarul Valentin Vrabie a construit în comună un basm. Puteți lua această afirmație oricum. Fie că vorbim despre școlile construite, despre bisericile renovate, despre satele care au văzut asfalt prima dată în 130 de ani, fie că vorbim despre faptul că la fiecare sfârșit de an, chivernisind, a mai adăugat câteva beculețe la basmul pe care și l-a dorit, un lucru e cert. Basmul lui Vrabie a ajuns în 2015 la final și oricine își dorește, poate vizita comuna pentru a-l admira. Peștera s-a îmbrăcat într-o bucurie de lumini, așa cum n-am mai văzut, cu toții, nicăieri. Locul arată atât de bine, încât dacă și-ar propune cineva, ar putea fi transformat în destinație turistică. Urmăriți multitudinea de persoane care vin din tot județul Constanța pentru a se poza cu feeria de lumini și veți vedea că avem dreptate.

pestera

Paula Seling a dat startul colindelor

Faceți o încercare, încercați să căutați un artist de top și să-i propuneți un concert în comuna Vulturu sau Aliman. Vă veți lovi de un refuz categoric. Comuna Peștera însă nu o refuză nimeni. Pentru că micuțul concert care se desfășoară aici la începutul lunii decembrie a devenit un brand. Paula Seling a încântat publicul prezent,  prin colindele pe care le cunoaștem deja de ani de zile. Peste 4000 de oameni au fost prezenți în fața scenei și au cântat și chiar dansat, în repetate rânduri, alături de artistă. A fost un show unic, cum numai Paula Selling putea să ofere.

Valentin Vrabie:  ”Trebuie să învățăm să fim mai buni”

Primarul comunei Peștera a declarat jurnaliștilor prezenți că trăiește o satisfacție unică și a simțit nevoia a de transmite oamenilor un mesaj de unitate și bucurie.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular