În primul an fără Mazăre la butoane, Decebal Făgădău schimbă complet fața orașului

Ședința de Consiliu Local de vineri a consfințit o situație pe care primarul interimar, Decebal Făgădău, o aștepta de mult. În plenul ședinței s-a dezbătut prima schiță a bugetului orașului Constanța, care după 15 ani nu mai poartă, deloc, amprenta lui Radu Mazăre. Schimbările din structura bugetului pentru 2016 sunt atât de radicale, încât orice constănțean poate, în acest moment. să se întrebe pe drept cuvânt, dacă în ultimii 15 ani orașul Constanța nu a fost cumva abuzat cu taxe imoral de mari.

Astfel, din declarațiile lui Decebal Făgădău, taxa de salubritate va scădea de la 10 la 3 lei, taxa de promovare din Mamaia se înjumătățește, la fel cum birurile pe care proprietarii de spații verzi le plăteau devin simbolice, taxa de liniște își reduce și ea consistent forma, impozitele pe proprietăți vor rămâne neschimbate, deși legea permite creșterea lor iar celebrele pachete pe care Mazăre le-a împământenit se vor transforma în bonuri valorice.

De asemenea, Decebal Făgădău a declarat că vor fi angajați încă 40 de polițiști locali (sunt 19 în prezent), vor exista gardieni publici în 17 dintre marile intersecții ale orașului iar siguranța publică va fi supravegheată prin intermediul unui sistem complex de camere de luat vederi.

O altă inițiativă interesantă este legată de mai multe cabinete medicale mobile ce vor servi liceelor și școlilor din Constanța.

Similar Articles

Comments

    • :))) foarte bine. Măgarii ăștia comuniști ar trebuii cu toții aruncați la gunoi, că nu era Mazăre singurul care făcea nasoale… Dar na, cauciuc e următorul și ciclul o să se repete, restul e apă de ploaie sau praf în ochi!

  1. Ar fi de apreciat daca dl viceprimar cu atribuții de primar ar multumi celor care au semnalat problemele orașului si au luat inițiativa in sensul de a fi rezolvate. Nu este politicos sa preiei inițiativele altora si sa ți le asumi fara a menționa sursa. Apreciez totuși ca a acordat atenție si își exprima in prima faza intenția de a aborda aceste probleme ale constănțenilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular