Doamnelor și domnilor, amiralul, rectorul, ONG-istul, Vergil Chițac, a dat startul campaniei electorale: ”La anul vom fi unde nu vă așteptați, în spitale, pe mare, în școli și-n universități”

Prezent aseară, așa cum am anunțat în exclusivitate, în Piața Farului, la concertul organizat de echipa mogulului Comănescu special pentru a-l lansa la apă, amiralul Vergil Chițac a urcat pe scenă și a dat startul campaniei electorale, avertizându-ne pe toți cei ce priveam că la anul el și echipa lui vor fi peste tot, pe mare, pe terenuri de sport, în spitale, universități și școli (atenție mare domnule amiral, nu e voie cu politica-n școli). De asemenea, un fapt interesant este că amiralul Chițac a vorbit despre realizările sale din 2014 până acum, în Asociația Civică pentru Constanța, deși dânsul figurează ca membru al asociației de doar câteva zile, dar, despre acest subiect, vom reveni în curând.

Imediat după discursul de câteva minute, amiralul a coborât de pe scenă încercând o baie de mulțime, printre puținii oameni care s-au adunat în Piața Farului. Din păcate, vizibil stânjenit de postura de politician și confruntat și cu lipsa de interes a oamenilor care nu-l cunoșteau, amiralul Chițac s-a retras jenat după o scurtă conversație cu un copilaș îmbrăcat în iepure.

Deocamdată, prin vocea amiralului, rectorului, ONG-istului sau politicianului Vergil Chițac (nici noi nu mai știm ce e de fapt), vă putem anunța oficial: a început campania electorală, mogulul Comănescu vrea primar pentru Constanța. Așadar, peste șase luni  vom avea de ales între două tabere: cea a PSD-ului cu Făgădăul lui Mazăre sau cea a PNL-ului cu amiralul Chițac al mogulului Comănescu. Vai de noi!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular