60 de copii au văzut pentru prima dată delfinii. O acțiune a consilierului Tudorel Chesoi, sprijinită de DGASPC și Delfinariul din Constanța

După un an în care, prins între apatia cu care votează PSD-iștii și neputința liberalilor, Tudorel Chesoi s-a dovedit a fi cel mai activ consilier local, liderul țărăniștilor din Constanța a dorit să facă un cadou special, de Crăciun, pentru câțiva copii din centrele de plasament constănțene.

Ideea nu e una nouă, Tudorel Chesoi face asemenea gesturi în fiecare an, fiind ajutat de directorul DGASPC, Petre Dinică. Prin grija acestuia, 60 de copii abandonați au fost aleși să participe la micuța excursie. Adrian Bîlbă a sărit și el în ajutor, oferind intrarea gratuită și uite așa, s-a înfăptuit o mică minune de Crăciun.

Cei 60 de copii au intrat întâi la Planetariu, acolo unde au fost fascinați de imaginea stelelor proiectate pe cupolă, imagine pe care vă puteți închipui că n-o mai văzuseră. Cel mai fericit moment însă a fost acela al întâlnirii cu delfinii Ni Ni și Chen Chen, care au oferit un spectacol de zile mari, pentru micuții ce vedeau o asemenea reprezentație pentru prima dată în viață.

La final, copiii au primit din partea lui Tudorel Chesoi pachete cu dulciuri și fructe.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular