Dumitru Bădrăgan, reconfirmat președinte al PRU Constanța

Conform unui comunicat de presă, conducerea PRU Constanța, în frunte cu avocatul Dumitru Bădrăgan, a fost reconfirmată de membrii organizației județene, în urma unei runde de alegeri ce a avut loc ieri.

”Astăzi, 28-02-2016, s-a desfășurat Conferința de Dare de Seamă și Alegeri, filiala județeană a PRU Constanța. După aprobarea ordinii de zi, stabilită în documentele interne ale partidului, s-a trecut la parcurgerea acesteia și, evident, la votul propriu-zis al viitoarei structuri de conducere a formațiunii politice. Astfel, președinte al Consiliului de Conducere al filialei PRU Constanta a fost reconfirmat domnul Dumitru Bădrăgan. Totodată a fost ales și Consiliul Teritorial de Conducere al PRU Constanta, precum și Comisiile Teritoriale de Etică și Arbitraj și de Control Financiar. Conducerea centrală a PRU a fost reprezentată în cadrul conferinței de alegeri prin domnul prim-vicepreședinte Hagiu Augustin.

Consecventă în activitățile sale politice, filiala PRU Constanta a procedat la continuitate, în programul de parteneriat cu societatea civilă, în acest sens fiind ales în structura de conducere Sorin Belu (Baricada Verde)! Implicarea societății civile nu este un lucru nou, pentru că exista parteneriatul Dumitru Bădrăgan-Radu Moraru (NașulTV), pentru alegerile europarlamentare din anul 2014, când Platforma civică a presupus candidați din societatea civilă, pe listele unui partid politic, program pilot pentru Romania ultimelor realităti sociale!

Așadar, s-a transmis un mesaj de reformă politică, întrucât candidații PRU la proximele alegeri vor schimba categoric modul în care aleșii locali trebuie să răspundă cerințelor Cetățenilor. Aleșii vor trebui să prezinte anual rapoarte de activitate. Ei sunt cei care vor stopa orice acțiune ce ar transpune doar interesele de partid sau ale grupurilor din umbra Candidaților partidelor clasice, deja compromise din cauza corupției generalizate!”, au declarat reprezentanții PRU Cosntanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular