Tudorel Chesoi consideră că problema transportului în comun necesită mai multă atenție

Țărănistul Tudorel Chesoi continuă să fie cel mai activ consilier local. În cadrul unei conferințe de presă, acesta a cerut autorităților constănțene o mai mare aplecare și atenție către problema transportului în comun constănțean, care nu poate supraviețui în condițiile actuale. De asemenea, chiar dacă nu sunt o categorie tocmai iubită de publicul larg, Tudorel Chesoi spune că și taximetriștii trebuie să fie ajutați să-și câștige pâinea, lupta lor cu maxi taxiurile care opresc oriunde și funcționează la un preț extrem de mic, fiind una inegală.

Consilierul țărănist a declarat că reprezentanții taximetriștilor l-au contactat pentru a-i cere soluții, în acest sens urmând să fie constituită o comisie în cadrul Consiliului Local Constanța.

”Taximetriștii sunt foarte nemulțumiți de faptul că microbuzele opresc între stații, oriunde, perturbă traficul, și cred că și cei de la Poliția Rutieră cunosc acest aspect. Ba mai mult, din cauză că opresc intempestiv, uneori se întâmplă și accidente. Nu în ultimul rând, produc o concurență neloială taximetriștilor. Rugămintea celor care m-au contactat, și care sunt convins că sunt la unison cu toți taximetriștii, este să respecte stațiile. Trebuie să umblăm puțin la regimul de transport, pentru că nici RATC-ul nu se simte foarte bine. Microbuzele au un preț mai mic, de 1 leu, față de 1,5 lei, la RATC, și în plus mai opresc și între stații. Așa își creează un avantaj nemeritat și, cel puțin imoral, incorect. O să propun să analizeze și problema opririi intempestive a taximetriștilor sau nerespectarea regulamentului taximetriștilor în ceea ce privește staționarea în locuri speciale. Putem să instituim noi reguli. Putem contribui la ordinea în transportul în comun. Această comisie trebuie să se gândească, în primul rând, la constănțenii care folosesc maxi taxi. Aceștia trebuie să beneficieze de un serviciu sigur și de calitate, lucru care, din păcate, nu se întâmplă întotdeauna”, a declarat Tudorel Chesoi.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular