Dumitru Bădrăgan și PRU Constanța, pregătiți de bătălia electorală

În cadrul unei conferințe de presă, la care a participat și președintele partidului, Bogdan Diaconu, organizația județeană a Partidului România Unită, cunoscutul avocat Dumitru Bădrăgan a prezentat o parte din candidații pentru primăriile din județ. Atfel, la Năvodari va candida Marian Cârnu, care a explicat jurnaliștilor că oricine va prelua administrația orașului va pleca de la datorii de peste 32 de milioane de euro și o infrastructură dezastruoasă. Au mai fost prezentați de asemenea Ion Șerban pentru comuna Ovidiu și Lucia Sărăcilă pentru Eforie dar și Nicolae Crăciun pentru comuna Limanu care a explicat că e nevoie ca ”gașca din Primărie” să fie înlăturată pentru că de ani de zile controlează corupția din zonă și blochează evoluția comunei.

O surpriză a fost apariția la conferința de presă a candidatului pentru lista de consilieri locali ai Constanței, activistul Sorin Belu, care a ales să-și facă intrarea purtând o mască de gaze. Deși ideea, la prima vedere poate părea ilară, explicația candidatului a fost pertinentă: ”În Constanța a plouat cu noroi, din fericire un fenomen natural, o poluare a naturii, dar ați auzit vreo instituție a orașului, Garda de Mediu de exemplu, să le explice constănțenilor ce se întâmplă?”, a întrebat retoric Sorin Belu.

Și, pentru că nu se putea prezenta singur, a fost plăcerea lui Bogdan Diaconu să-l prezinte drept candidat pentru Primăria Constanța chiar pe liderul filialei județene Dumitru Bădrăgan. ”După 26 de ani în care Primăria și Consiliul Județean au fost conduse de oameni care au jefuit Constanța, PRU propune constănțenilor un om al legii, un avocat cu o carieră impresionantă”, a spus jurnaliștilor președintele PRU, Bogdan Diaconu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular