Gheorghe Dragomir către liberali: ”Dacă Nicușor v-o cere stați și capră”

Fostul șef al organizației PNL Peștera, Gheorghe Răducan, trecut împreună cu toți colegii săi în tabăra ALDE, dezvăluie cum stăteau lucrurile în sânul liberalilor, acuzându-l pe Gheorghe Dragomir că a fost la degetul mic al lui Nicușor Constantinescu. Povestea unei ședințe de partid, la care au participat câteva sute de oameni, este pe cât de amuzantă, pe atât de gravă.

”Am fost chemați cu toții, undeva la sfârșitul anului 2012, la Medgidia, la o ședință cu liberalii din zonă, ținută de conducerea PNL Constanța. Gheorghe Dragomir a luat atunci cuvântul și ne-a spus o chestie care m-a făcut să nu-l mai pot respecta niciodată. Ne-a spus că dacă Nicușor Constantinescu ne-o cere va trebui să stăm și capră. Eu înțeleg că eram parteneri în USL, dar ce fel de parteneriat e acela în care țu stai capră la cererea social democraților? Același om se pretinde acum în opoziție și vrea să se bată pentru Consiliul Județean așa că puteți înțelege câte puțin din motivele pentru care oamenii fug din Partidul Național Liberal”, ne-a declarat Gheorghe Răducan, lider al PNL Peștera timp de opt ani și membru al partidului timp de 12.

Reamintim că Gheorghe Răducan și colegii său au ales să se alăture echipei ALDE, după ce fuseseră pur și simplu anunțați de la centru cine sunt candidații din comuna lor, fără să li se ceară părerea.

Similar Articles

Comments

  1. CEI CARE AU STAT CAPRA, GEN DRAGOMIR, SA STEA LA PUSCARIE CU NICUȘOR ȘI BINEINTELES, SA STEA CAPRE DE MAI MULTE ORI PE ZI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular