Se oprește apa în cartierul Faleză Nord din Constanța

Pentru înlocuirea unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, din cartierul Faleză Nord, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 11 mai 2016, în intervalul 08,30 – 16,00.

Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cașin – Lt. Economu – Unirii – Cașin. Tot pentru înlocuirea unui segment de rețea – magistrala de alimentare cu apă de pe b-dul Aurel Vlaicu, cu diametrul de 800 mm, dar și pentru montarea a două vane, în cadrul programului de sectorizare, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile joi, 12 mai 2016, în intervalul 00,00 – 18,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu b-dul Tomis și strada Baba Novac.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular