Veste bună pentru Costinești. Candidatul PMP, Jeanu Dumitru, propune ”renunțarea la manele”

Campania electorală a început, deocamdată liniștit, fără prea mare agitație. Urmărind declarațiile candidaților din județul Constanța, ne-am oprit la una dintre ele, legată de Costinești, o fostă stațiune a tineretului care, evident, suferă sub domnia tristă a primarului Traian Cristea. Candidatul PMP pentru funcția de primar, Jeanu Dumitru, face una dintre cele mai îndrăznețe declarații electorale, spunându-le oamenilor, că odată ajuns primar, va încerca să convingă patronii de discoteci să renunțe la a mai difuza manele.

”Aș fi nebun să spun că voi rezolva problemele Costineștiului din prima vară. Ce pot să vă spun este că, odată câștigate alegerile, încă din prima săptămână îi voi ruga pe toți patronii de discoteci să organizeze întâlniri periodice împreună cu Primăria. Mă voi lupta să-i conving că trebuie să RENUNȚĂM LA MANELE și că trebuie să ne promovăm stațiunea, de-acum încolo. Voi elabora împreună cu agenții economici din stațiune un plan de evenimente și publicitate prin care toată România să afle că suntem Stațiunea Tineretului nu o stațiune de relaxare pentru bunicuțe! Vă aștept alături de mine, vom facem împreună această schimbare istorică!”, spune într-o postare pe Facebook candidatul PMP, Jeanu Dumitru. 

Ei, da. Și noi credem că o schimbare la față a Costineștiului trebuie să plece de la acest mic dar important amănunt: muzica. Renunțarea la manele ar fi un semnal perfect pentru reîntinerirea stațiunii. Va fi interesant de văzut dacă și oamenii din stațiune sunt de acord cu această schimbare și vor vota cu omul care o propune.

Acesta nu este un text electoral.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular