Fără apă în vestul orașului Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 21 mai 2016, in jurul orei 09,30, la conducta  de alimentare cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona Oborului, SC RAJA SA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul 09,30 – 21,30.
Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe Aurel Vlaicu – cei de la blocurile de vizavi de centrul comercial Maritimo si cei din zona Metro I. Lucrarile sunt mult ingreunate, deoarece fiind vorba de o magistrala, numai timpul de golire si reintrare in presiune este de aproximativ 8 ore.
“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular