Surpriza oferită copiilor de CMSN: Lecții de călărie

Arena Eqvestria, din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, a pregătit o zi de 1 iunie deosebită pentru copii. Este vorba despre mai multe spectacole în care vor fi prezentate rasele de cai (veți putea vedea cai din rasele frizian, cal de sport romanesc, pur sânge arab huțul, lipițan, fjord). De asemenea, este vorba despre o defilare, dar și despre expoziții de pictură, desen și fotografie, realizate de elevi din Constanța.

Veți putea urmări și spectacole interesante de voltijă. Voltija este sportul Acela ecvestru, în care o persoană exectură mișcări de gimnastică pe un cal aflat în mișcare. Spectacolele vor avea loc la circa jumătate de oră distanță.

Arena este deschisă de la 11.00 până la 19.00. Intrarea costă 10 lei pentru copii și 15 pentru adulți. În acest preț sunt incluse toate atracțiile de mai sus. Pentru cei care vor să călărească, prețul pentru o repriză de 10 minute este 10 lei.

Pentru copii există și ponei și chiar un măgar. Cei de la arenă mi-au spus că sunt copii care nu doresc să urce pe cai, ci preferă măgarul.

Sursă: CtNews.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular