Magazinele Penny s-au modernizat și te invită să le vizitezi

Mii de constănțeni au beneficiat, la finalul săptămânii trecute, de surprizele și discounturile oferite de grupul REWE odată cu redeschiderea celor trei magazine din județ și lansarea noului concept de design. 

Sesiunea de shopping, presărată cu promoții speciale și discount-uri substanțiale la o gamă variată de produse din magazine a fost completată de momente inedite de street-show, la finalul cărora toți participanții au primit cadouri speciale dedicate susținerii echipei naționale de fotbal a României, precum și vouchere de cumpărături. Toți clienții Penny Market au fost invitați să danseze alături de echipe de dansatori profesioniști pe ritmurile “Să înceapă gălăgia”, imnul Penny Market, dedicat echipei naționale de fotbal a României, compoziție a cunoscutului Marius Moga.

Cele trei magazine Penny din județul Constanța fac parte, alături de cele din Brașov,  din al doilea val de modernizare decis de grupul Rewe, la începutul acestui an.

Conceptul care stă la baza planului,  permite deopotrivă un grad mai mare de accesibilitate la rafturi și extinderea gamei de produse disponbilie, cu  produsele disponibile la vrac, la prețuri accesibile tuturor categoriilor de consumatori.

Din zona produselor disponibile la vrac, clienții Penny Market vor putea achiziționa de la dulciuri și snacks-uri, produse congelate – legume și pește, până la hrană pentru animale de companie dar și patru sortimente de vin.

Campania începută odată cu redeschiderea magazinelor include promoții și discounturi de până la 35% la o gamă variată de produse. Rețeaua Penny a pregătit de asemenea oferte speciale la bere și snacks-uri, recunoscute ca fiind preferatele microbiștilor.

Prezentă în România de peste 12 ani,  rețeaua Penny Market a intrat anul acesta într-un amplu program de modernizare și eficientizare a spațiilor de retail, planurile pentru 2016 incluzând modernizarea a 50 de magazine dar și extinderea rețelei până la 200 de unități.

Primele magazine unde a fost introdus noul design au fost inaugurate la finalul lunii aprilie, în municipiile București și Oradea.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular