Eden Lică, fiul președintelui SSC Farul, înjură jurnaliștii, ca pe stadion

Am îndrăznit ieri să ne spunem părerea despre firmele care sponsorizează sportul constănțean. Le-am cerut, pe drept cuvânt credem noi, să se uite și spre instituțiile de cultură, nu doar spre sport. Nu am contestat faptul că e sponsorizat acest SSC Farul Constanța, care, vrem nu vrem, încă nu e Farul. În fond, e treaba fiecărei firme ce face cu banii ei. Am cerut doar un pic de atenție spre instituțiile de cultură, pentru că ne dorim ca în Constanța, lipsa de investiții în acest domeniu din ultimii 15 ani să se oprească.

Din momentul în care am publicat articolul, au urmat mii de înjurături, care mai de care mai birjărești. Pentru noi, asta nu face decât să dovedească faptul că am avut dreptate și că acel segment de public care știe să se comporte astfel nu trebuie ajutat să se dezvolte.

Printre mesaje am avut și surpriza să primim un ”compliment” din partea lui Eden Lică, fiul președintelui SSC Farul, celebrul Marcel Lică, arbitrul condamnat penal pentru mită. Cu scuzele de rigoare, puteți admira mesajul în toată splendoarea lui, ceva mai jos.

În lumea civilizată, pentru un asemenea mesaj, orice președinte de club ar demisiona imediat. Nu și la noi însă, acolo unde un condamnat penal pentru mită în fotbal, are curajul să conducă un club ce se dorește ”fanion” al Constanței. Și-atunci, permiteți-mi să închei cu o întrebare. Ce caută galeria de fotbal a SSC Farul la fiecare protest inițiat împotriva penalilor din politica românească, într-o situație în care tocmai ei au adus un penal să conducă un club de fotbal?

eden

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular