Am văzut o bună parte din piesă şi, în opinia mea, a fost prost jucată (cu oarece excepţii, Liviu Manolache fiind singurul care umplea scena), iar tensiunea şi nesiguranţa au distrus atmosfera cehoviană. Dana Dumitrescu însăşi, altminteri o actriţă bunicică, a fost mai degrabă directoare în acest spectacol, în ochii ei văzându-se în permanenţă îngrijorarea pentru ce avea să iasă. Cât despre fratele ei, Adrian Dumitrescu, a nimicit fiecare replică, a fost în totalitate fals. Am spus mereu că nu are ce căuta pe scenă pentru că NU ESTE ACTOR. Sora i-ar face un mare bine dacă l-ar convinge să renunţe în loc de a-l promova şi a-i da roluri. Să prezinte ştiri, la asta îmi părea destul de bun!

Așadar, domșoara care scrie despre Adrian Dumitrescu faptul că nu e capabil nici să citească, mă invită să văd o piesă remarcabilă cu Adrian Dumitrescu, chiar dacă sunt lipsit de fair play?

Nu știu ce să zic, domnișoară. Mi-e teamă că ați pus în scenă piesa Ipocrizia. Că dacă arătam și ce ați scris despre doamna director, ne duceam direct la Niște Năroji …