Casele constănțenilor. Am aflat cine e proprietarul acestui palat din Faleză Nord

Probabil că ai trecut de multe ori pe lângă casa din imagini. Mai mult ca sigur că te-ai întrebat a cui este imensa vilă care are ieșire la două străzi importante din cartierul Faleză Nord. Am pățit-o și noi, căutând printre casele politicienilor. Spre mirarea noastră, însă, această casă aparține unui om de afaceri. Numele lui este Donchi Pufleni și este patronul hotelului Royal situat pe bulevardul Mamaia. Desigur, afacerile lui nu se opresc aici, fiind un important jucător în piața de eoliene. Donchi Pufleni, originar din Tulcea, a fost cândva patronul echipei Săgeata Năvodari iar printre afacerile care-i aduc bani mulți este și cea cu produsele lactate, cumva specific etniei din care face parte.

Casa pe care Donchi Pufleni a construit-o în Constanța, în 2009, a fost subiectul mai multor articole de presă, fără însă ca proprietarul să fie identificat. Jurnaliștii au scris că vila, construită cu Subsol, parter, un etaj și mansardă, pe un teren de 400 de mp, ar avea în interior o sală de cinema și un SPA.

Donchi Pufleni e cunoscut în Constanța și pentru că, atunci când fiul său a împlinit 18 ani, i-a adus-o cadou pe Bianca Drăgușanu, care a petrecut alături de junior.

Dacă aveți imagini cu case care v-au impresionat, le puteți trimite la adresa redactia@constanta.ro. 

Citește și http://constanta.ro/2018/03/06/casele-politicienilor-constanteni-ion-dumitrache-detine-o-vila-futurista/

ion ratiu 30b unirii 15b

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular