Claudiu Palaz iubește traseiștii, atunci când vin la el în partid

Claudiu Palaz, un cunoscut oponent al politicienilor care migrează de la un partid la altul, a anunțat astăzi că a primit în PMP Constanța un număr de 107 astfel de oameni, veniți de la PRU Eforie Nord.

” Astăzi, 17.03.2018, întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită, a decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară. Doamna Lucia Sărăcilă, președinte PRU Eforie, împreună cu cei 11 membri ai Biroului Politic Local și cu un număr de 107 membri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară.

 “Am hotărât să facem acest pas, deoarece avem încredere în politicile Partidului Mișcarea Populară și a faptului că acest partid poate face o opoziție reală față de actuala administrație din orașul Eforie dar și față de practicile acestora vis-a-vis de cetățenii orașului. Sunt convinsă că vom avea sprijin pentru a ne putea bate pentru, și în interesul cetățenilor din Eforie.” a declarat Lucia Sărăcilă. Prezent la această întâlnire, președintele organizației județene PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat:

            “Salut venirea noilor colegi care au decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, mai ales că nu este vorba doar de unul sau doi membri și este un pas făcut de o întreagă organizație a PRU, ceea ce denotă o maturitate politică și o responsabilitate din partea membrilor acestui partid. Mă onorează încrederea noilor colegi pe care mi-au acordat-o și mă responsabilizează în vederea aplicării unor politici pentru cetățeni prin crearea unei opoziții reale în Eforie. Sunt convins că alături de echipa PMP Eforie, noii colegi veniți de la PRU  vor pune umărul la întărirea organizației județene a PMP Constanța. Le urez mult succes!

După cum se vede, Claudiu Palaz nu are nicio problemă cu faptul că acești oameni l-au reprezentat pe Sebastian Ghiță, pe principiul ”auspus că le pare rău și că nu vor mai repeta greșeala”.

Președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan a spus pentru Constanta.ro că știa despre mutare și că le urează foștilor colegi mult succes în noua provocare pe care au ales-o.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular