Un celebru magazin de bijuterii se deschide, astăzi, în Vivo

 

Centrul comercial preferat al dobrogenilor, VIVO! Constanța, își completează, începând din 23 martie, lista magazinelor de bijuterii cu un nou nume, PANDORA.

Cu această nouă deschidere, VIVO! continuă să ofere servicii care vin în întâmpinarea dorințelor vizitatorilor săi pasionați de fashion și stil. Amplasat în zona intrării 2, magazinul PANDORA le îndeamnă pe femeile din Constanța să-şi exprime stilul şi personalitatea cu bijuterii delicate, inspirate din natură, realizate de către cei mai talentaţi maeştri bijutieri.

Cu ocazia deschiderii magazinului PANDORA în VIVO! Constanța, până pe 25 martie, vizitatorii sunt aşteptați cu o ofertă specială: la două produse achiziţionate, pe al treilea îl primesc cadou. Detaliile promoţiei sunt disponibile pe vivo-constanta.com.

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2.300 de magazine-concept.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular