Unul dintre cei mai bogați constănțeni, surprins într-un moment jenant

Am inaugurat rubrica Lumea Constanței din dorința de a contrabalansa anchetele pe care le scriem pe site-ul Constanta.ro cu materiale mai ”ușoare”, referitoare la viața orașului, la viața oamenilor care trăiesc aici și la momentele în care-i surprindem pe oamenii mai înstăriți ai urbei, acele vedete locale care n-au beneficiat de-ajuns de atenția pe care o merită.

Astăzi, l-am surprins într-un moment jenant pe unul dintre baronii Portului Constanța, Constantin Matei. Un om care deține o avere de mai multe milioane de euro, a fost subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor și chiar director al Portului Constanța, un important lider al organizației PNL Constanța, până de curând când a decis să facă un pas în umbră pentru a-l lăsa pe fiul său, Radu, să se implice în politică. Din nefericire, juniorul n-a avut succes nici în funcția de consilier local, nici în cea de consilier județean, acolo unde tăticul l-a plantat degeaba, pentru că face mai mult figurație.

Revenind, astăzi l-am surprins pe baronul portului, Constantin Matei, achiziționând ștergătoare pentru bolidul din dotare, de la un băiat care face bișniță cu așa ceva în intersecția de la Casa de Cultură. Păi bine domnule Constantin Matei, lăsăm deoparte că astfel încurajăm vânzările la negru, dar să ai milioane de euro și să-ți bați joc de o mașină de lux, dotând frumosul BMW cu ștergătoare cumpărate în intersecție? Asta trebuie să fie culmea zgârceniei, domnule.

matei2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular