Casele Constănțenilor: palatul bine ascuns al finului lui Gigi Becali

Mai mulți dintre voi ne-au scris pentru a ne întreba cui aparține un conac, situat undeva în centrul orașului, aproape de Piața Unirii. Recunoaștem senini că nu am știut de existența acelui palat în zonă, poate și pentru că, pe o stradă e foarte bine ascuns în spatele unui gard de beton înalt iar de pe cealaltă stradă arată mai mult a clădire de instituție. Ajutați de google Earth am observat că într-adevăr, în centrul Constanței există un ditamai palatul, cu o curte imensă, ajutată de o fântână arteziană și o piscină pe măsura clădirii. Casa este foarte mare, are ieșire la două străzi iar în curte mai există o clădire anexă, servind probabil drept casă pentru oaspeți sau bucătărie de vară.

Proprietatea aparține lui Gigi Alexa, un om de afaceri cunoscut pentru că este finul unui alt Gigi celebru. Ați ghicit, Alexa este finul lui Gigi Becali, fiind chiar pentru o perioadă liderul PNG Constanța.

Alexa este cunoscut pentru afacerile înfloritoare în domeniul imobiliarelor. De altfel, noul cartier al Constanței, construit de Maurer Imobiliare, se ridică pe terenuri vândute de finul lui Gigi Becali, împreună cu tatăl lui Codin Maticiuc și un apropiat al grupării Mazăre.

Iată imaginile pe care le-am surprins cu proprietatea lui Gigi Alexa, despre care ne-ați scris.

bratescu
De pe una dintre străzi, pare clădirea unei instituții
Proprietatea, văzută de sus. Un adevărat conac.
Proprietatea, văzută de sus. Un adevărat conac.
De pe cealaltă stradă, un gard imens ascunde clădirea
De pe cealaltă stradă, un gard imens ascunde clădirea

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular