Casele constănțenilor: domeniul Bosînceanu

Continuăm să vă prezentăm casele celor mai avuți dintre constănțeni. Evident, dintre aceștia nu poate lipsi mogulul Gheorghe Bosînceanu. Mulți dintre voi îl știți pentru că a fost patronul echipei de fotbal Farul Constanța, alții pentru că este proprietarul Șantierului Naval Constanța sau al trustului de presă Cuget Liber. Averea armatorului Bosînceanu se ridică la peste 200 de milioane de euro, conform specialiștilor.

Contrat așteptărilor, casa în care locuiește familia Bosînceanu nu este una care să se învârtă după soare. Cel puțin dacă judecăm după aspectul exterior. Desigur, vorbim de o casă mare, ascunsă foarte atent de vegetația plantată exact în acest scop. Și mai mare este terenul pe care l-a achiziționat familia, moșia fiind întinsă de-a lungul a trei proprietăți, în așa fel încât Bosîncenii să se învecineze cu marea, fără a fi deranjați de un vecin.

După cum spuneam, din stradă se vede doar o fațadă a casei, restul casei putând fi văzută doar folosind tehnologia google maps. Surprinzător, juniorul Andrei Bosînceanu a ales să-și construiască o casă în zona Casei Căsătoriilor, deși avea la dispoziție un teren imens lângă proprietatea părinților, pe care-l putea folosi.

bosinceanu
Casa este bine ascunsă în spatele unor brazi înalți
bosinceanu2
De la înălțime, lucrurile se văd mai bine

bosinceanu3

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular