Constanta.RO

Rușinos! Ce găsesc străinii pe Google când caută ”Mayor of Constanta”

0

Ne facem încă o dată, dacă mai era nevoie, de râsul lumii întregi. Ați avut vreodată curiozitatea să aflați ce rezultate oferă Google la o căutare simplă a termenilor ”mayor of Constanta”, adică primar al Constanței în limba engleză?

Am făcut noi acest exercițiu simplu, pentru a ne pune în pielea străinului care dorește să afle câte ceva despre administrația locală din orașul nostru.

Primul răspuns la căutarea respectivă vine din partea Wikipedia, care ni-l prezintă pe primarul Constanței, RADU MAZĂRE. De ce? Pentru că actualul Decebal Făgădău n-a binevoit să-și facă un cont de wikipedia. Probabil nu i s-a părut necesar.

Mai departe, căutarea oferă link după link, despre faptul că Decebal Făgădău este cercetat penal într-un dosar, deschis de procurori în 2017. Detaliile le știți, s-a scris deja destul pe tema respectivă. După problemele penale ale actualului primar, google ne duce în pagini întregi de rezultate despre activitatea infracțională intensă pe care a întreprins-o fostul primar Radu Mazăre și fuga acestuia în Madagascar.

Cam asta află străinii despre administrația locală din municipiul Constanța, în 2018. Corupție și probleme penale.

google
About Author

Lasa un raspuns