Poți ajunge antrenor la Delfinariu. Nu e atât de greu cum pare

În cursul zilei de azi, pe pagina de facebook a Delfinariului din Constanța a fost postat un anunț potrivit căruia Complexul Muzeal de Științe ale Naturii va organiza un concurs pentru ocuparea unui post de artist de circ, grad II. Concursul va consta în susținerea unei probe scrise – care va avea loc pe data de 21 mai, începând cu ora 10.00, și un interviu care se va desfășura câteva zile mai târziu, respectiv pe data de 24 mai, tot de la ora 10.00.

Iată anunțul: ”In conformitate cu prevederile HGR nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, actualizata:
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr.255, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cadrul sectiei Delfinariu si anume: – 1 post artist circ, gr.II
Conditii generale:
1. Post de executie
2. Insusirea metodelor si tehnicilor actuale de instruire a animalelor salbatice”

Pentru a putea ocupa această poziție trebuie să:  1. Aveți studii superioare, 2. Perfectionări (specializări): – 3. Vechimea în muncă necesară: 1 an

De asemenea, trebuie să aveți cunoștințe de operare pe calculator, concret să cunoașteți tehnoredactare, să fiți abili în comunicarea cu publicul, să aveți o stare fizică bună, să fiți un bun înotător, să aveți cunoștințe privind biologia, fiziologia și conservarea mamiferelor marine. Mai mult decât atât, extrem de important este să fiți răbdător și sensibil cu animaleel cu care veți lucra. Ca și cerință specifică vi se soilicită disponibilitatea de a face delegări/detașări.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular